Confidentialitate

Acasa Confidentialitate Confidentialitate

Confidentialitate

La LYL.ro (Live Your Live) suntem constienti de importanta acordata confidentialitatii de catre vizitatorii site-ului nostru, www.LYL.ro (Live Your Live). De aceea, prin urmatoarele informatii ne propunem sa-i ajutam sa inteleaga ce informatii adunam prin site-ul nostru si cum le folosim odata obtinute.

De aceea, prin urmatoarele informatii ne propunem sa-i ajutam sa inteleaga ce informatii adunam prin site-ul nostru si cum le folosim odata obtinute.

Colectarea si utilizarea informatiilor

LYL.ro (Live Your Live) este proprietarul exclusiv al informatiilor colectate pe acest site. Noi nu vom vinde, transmite sau inchiria altora aceste informatii pe alte cai decat cele stipulate in prezenta Declaratie de Confidentialitate. Suntem indrituiti sa solicitam doar anumite date de la vizitatorii site-ului nostru.

Navigare pe internet

Cookies sunt mici fisiere de tip text pe care un site de internet le poate transfera intr-un anumit hard disk pentru functionalitati suplimentare sau pentru a obtine informatii cu privire la vizitatorii site-ului. LYL.ro (Live Your Live) nu foloseste aceste fisiere pentru a obtine date personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail a unei persoane anume, ci pentru evaluarea eficacitatii sale prin identificarea vizitatorilor care apeleaza in mod repetat la site-ul nostru. Toate datele colectate sunt centralizate in perfecta conformitate cu principiul pastrarii anonimatului.

Abonament

In cazul in care un utilizator doreste sa se informeze asupra activitatii LYL.ro (Live Your Live) solicitand comunicate de presa sau raporturi financiare, acesta va primi strict informatiile cerute dupa comunicarea adresei sale electronice, cu titlu de abonament.

Dezabonarea de la newsletter

Vizitatorii care nu mai sunt interesati sa primeasca informatii despre LYL.ro (Live Your Live) pot oricand sa se dezaboneze de la newsletter pe adresa noastra de internet.

Legaturi externe

Aceasta adresa poate fi conectata si la alte site-uri. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca LYL.ro (Live Your Live) nu este responsabil de practicile privind confidentialitatea, care nu ii sunt proprii. Ii indemnam pe vizitatorii nostri sa fie foarte atenti atunci cand parasesc site-ul nostru si sa citeasca declaratiile de confidentialitate de pe adresele care colecteaza date susceptibile de identificare personala. Prezenta declaratie de confidentialitate se aplica in mod exclusiv informatiilor colectate pe acest site.

Modificari ale politicii de confidentialitate pe site-ul LYL.ro (Live Your Live)

La anumite intervale de timp, LYL.ro (Live Your Live) poate proceda la modificari ale prezentei Politici de Confidentialitate. Recomandam asadar revederea acesteia in mod ocazional, pentru confruntare cu eventualele schimbari intervenite.

Cum ne puteti contacta pentru a obtine informatii asupra Politicii de Confidentialitate

Pentru noi este important sa aflam opinia vizitatorilor site-ului LYL.ro (Live Your Live) asupra serviciilor oferite si a strategiilor utilizate in acest sens. Pentru orice intrebari, probleme sau reclamatii referitoare la prezenta Declaratie de Confidentialitate, va rugam sa luati legatura cu noi prin site-ul nostru.

Conditii de utilizare
Nota referitoare la drepturile de autor drepturile de autor

© Copyright PRO LIFE SRL. Toate drepturile sunt rezervate PRO LIFE SRL. Exceptand cazurile in care exista alte stipulari legale mentionate expres in acest sens, orice persoana este autorizata sa viziteze, sa copieze, sa imprime si sa distribuie orice document de catre LYL.ro (Live Your Live) pe adresa sa de Internet, cu conditia ca acest lucru sa se faca:

  • 1. Pentru uz personal
  • 2. In scop necomercial
  • 3. Pentru informare
  • 4. Nu in detrimentul LYL.ro (Live Your Live)
  • 5. Mentionand LYL.ro (Live Your Live) ca sursa in utilizarea respectivului document

Va rugam sa nu uitati faptul ca orice produs, proces sau tehnologie descrise intr-un document de pe aceasta adresa de Internet poate deveni subiectul unor alte drepturi de proprietate intelectuala detinute de LYL.ro (Live Your Live) sau de oricare din filialele acestuia care nu au fost certificate in mod expres. Aceeasi situatie se poate regasi si in cazul Drepturilor de Proprietate Intelectuala detinute de alte parti.

Semne distinctive

- sunt reprezentate prin sigla LYL.

Orice alte nume de produse sau servicii mentionate in documentele de pe aceasta adresa de Internet apartin respectivelor companii.Politica informationala

Informatiile de pe aceasta adresa de Internet sunt oferite "spre stiinta", fara nici o garantie expresa sau implicita, incluzand - fara a limita insa – garantiile referitoare la comercializarea, adaptabilitatea la un scop anume sau inviolabilitatea.

Informatiile la care se face referire pot include atat imprecizii tehnice cat si erori de tipografie. Periodic se vor face modificarile necesare, care vor fi incorporate in noile editii ale prezentului document. LYL.ro (Live Your Live) poate interveni oricand, fara aviz anterior, in sensul imbunatatirii sau modificarii produselor si programelor descrise in aceasta publicatie.

 
94877 vizitatori (incepand cu 1 Octombrie 2008)
Site optimizat pentru Internet Explorer 7 si Mozilla Firefox 2 la o rezolutie de minim 1024x768 pixeli.

promovat si listat in directoarele web
  Smarty Web Director